Egyedi hazai és európai igények kielégítésére fejlesztettük ki kóser termék családunkat. Felvettük a kapcsolatot a londoni Kedassia rabbinátussal, melynek szakértő élelmiszermérnök rabbijai felkeresték telephelyünket és megismerve a Matheus Pálinkaház gyártási technológiáját, néhány szigorítással elfogadhatónak és alkalmasnak találták üzemünket kóser termékek gyártására. További feltételeket kellett teljesítenünk ahhoz, hogy Pesach alkalmával is fogyaszthatók legyenek pálinkáink.
Matheus Silver Kóser vilmoskörte pálinka 44% 0,5l
Az ökörítófülpösi helyi gazdáktól származó vilmoskörte felhasználásával készített, valódi kisüsti vilmoskörte pálinka. Nagy tisztaságfokú, kellemesen gyümölcsös, nemes ital. Szigorú technológia szerint szedett és válogatott, érett, lédús gyümölcsök lepárlásából kóser körülmények között készített pálinka, amelynek illatában, ízében egyaránt megtalálható az érett gyümölcs különlegesen finom aromája.
A szatmári nemtudom, besztercei, president, elena szilvafajták felhasználásával készített, valódi kisüsti szilvapálinka. Nagy tisztaságfokú, kellemesen gyümölcsös, nemes ital. Szigorú technológia szerint szedett és válogatott, érett, lédús gyümölcsök lepárlásából kóser körülmények között készített pálinka, amelynek illatában, ízében egyaránt megtalálható az érett szilva különleges aromája.
A szabolcsi Újfehértói, Kántorjánosi termőtájon szedett fürtös meggy felhasználásával készített, valódi kisüsti meggypálinka. Nagy tisztaságfokú, kellemesen gyümölcsös, nemes ital. Szigorú technológia szerint szedett és válogatott, érett, lédús gyümölcsök lepárlásából kóser körülmények között készített pálinka, amelynek illatában, ízében egyaránt megtalálható az érett meggy különleges aromája.
Az alma őshazájában Szabolcs-Szatmárban termett jonathán, starking, jonagold, golden, idared almafajták felhasználásával készített, valódi kisüsti almapálinka. Nagy tisztaságfokú, kellemesen gyümölcsös, nemes ital. Szigorú technológia szerint szedett és válogatott, érett, lédús gyümölcsök lepárlásából kóser körülmények között készített pálinka, amelynek illatában, ízében egyaránt megtalálható az érett gyümölcs aromája.